2022-02-14 07:41:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Tanulj meg uralkodni az érzéseiden, és akkor elkényeztethet a sorsod

Napi horoszkóp február 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Valentin-nap biztosan tartogat valami kedves meglepetést. Ha szingli vagy, akkor ez lehetséges, hogy épp egy új szerelem, valaki, aki kimutatja végre vonzódását. Mutasd ki te is a viszonzást!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ahhoz, hogy végre elvonuljanak a viharfellegek a fejed fölül, tisztáznod kell bizonyos kérdéseket. A kivilágosodáshoz meg kellene hallanod végre, amit a saját lelked súg. Ne a szomszédokra, keserű barátokra, rossz tanácsadókra hallgass!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr ma belép a Vízöntőbe, ez egy nagyon kedvező hatás. Ma szabadon tudod kifejezni vágyaidat, elgondolásaidat, igényeidet, anélkül, hogy bárki is korlátozni próbálna. Egyébként is rendkívül lojális vagy a barátaidhoz, de ma adódik egy helyzet, amikor ezt meg is tudod mutatni.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tanulj meg uralkodni az érzéseiden, és akkor elkényeztethet a sorsod. A belső feszültség tüzét jóra is fordíthatod. A családod múltjában kutatva ráébredhetsz bizonyos téged sújtó gondok gyökerére. És ki is gyomlálhatod azokat.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ideje lenne, hogy végre lassíts a hétköznapok ütemén! A Valentin-nap romantikus, boldog szerelmet hozhat. Az otthonodat érintő változásokra is számíthatsz. Aki már rátalált az igazira, az most akár költözhet is hozzá.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Vízöntőbe lép, és sok feladatot hoz, de ez örömteli, mert előremutató, és végre te is bizakodva tekintesz a jövőbe. A Vízöntő-Merkúr tiszta helyzetet teremt sok zavaros kérdéssel kapcsolatban.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Végre megszabadultál egy vetélytársától, és ezzel újra szabad pálya nyílt neked a pároddal való viszonyodban. Az első lépést azonban neked kell megtenned. Felejtsd el a rutint, keress új megoldást!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mindent akarsz, egyszerre. Pedig jól tennéd, ha végre kicsit lehiggadnál. A múltbeli dolgok nem jönnek vissza úgy, ahogy az valaha volt. A másképp pedig nem biztos, hogy tetszene. Épp ezért inkább az egészen újat keresd!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon sziporkázó vagy: szellemi képességeid átlagon felettinek mondhatók. Ennek persze hasznát veheted, például komolyabb szellemi erőpróbával. Az alkotás is könnyebben megy.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A külvilág szemében úgy tűnik, hogy sikert sikerre halmozol az utóbbi időben. Te kevésbé érzed a változást, ami azért is van, mert neked nem is ez a legfontosabb. Most sokkal inkább magánéleti boldogságra vágysz, és a sors meg is adja neked, bízz benne!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr a Vízöntőbe lép, és segít neked tiszta helyzetet teremteni mindenben. Így végre tudsz tájékozódni, és valódi döntéseket hozni. Jó hírt is jelez, és azt, hogy most jól működik, nagy hasznát veszed az objektív gondolkodásodnak.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ha tiszta lelkiismerettel akarsz belekezdeni az előtted álló hétbe, akkor van valami, amit gyorsan be kellene fejezned. Lehet, hogy ez nem is munkahelyi feladat, hanem otthoni elmaradás. De tartozhatsz éppen magadnak is valamivel... Az este nagyon romantikusan alakul, szingliként pedig megismerkedhetsz valakivel.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: